BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Atköy İlkokulu

Ara

3/A sınıfı öğrencilerimiz, atasözü ve deyimlerimizi gerçek anlamlarında görselleştirerek, okulumuzda sergilediler. Diğer öğrencilerimiz de görselleri inceledi ve akılda kalıcılığı arttırdılar.

Kas

Öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız. Okulumuzda da bu günü mutlulukla kutladık. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın Öğretmenlerimize gönderdiği hediyeleri sunduk. Akabinde okul aile birliğimiz, öğretmenlerimiz için hazırladığı ikramlıkları sundular. Son olarak günün hatırası olarak fotoğraf çektirerek günümüzü kalıcı kıldık.

Kas

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla okulumuzda tiyatro gösterisi yapıldı. Şarkı, balon, yüz boyama gibi etkinliklerle öğrencilerimizi mutlu ettiler.

Kas

Atamızı anma programımızı gerçekleştirdik. Atatürk'e olan sevgimizi ve özlemimizi şiirler ve söylemler aracılığıyla anlatmaya çalıştık. Atam sen rahat uyu, bekçisiyiz biz Cumhuriyetin.

Kas

İlkokul 2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz trafik eğitim parkını ziyaret ettiler, trafik kousunda daha da bilinçlendiler.

Ekm

Cumhuriyetimiz’in 100. yaşını kutladığı bu milli bayramımızda, biz de okul olarak bu mutluluğu paylaştık. Öğrencilerimiz şiirlerini okudular, şarkılarını söylediler, oratoryo gösterileri hazırladılar, step gösterisi yaptılar ve çeşitli yarışmalara katıldılar. İlkokul öğrencilerimiz ‘‘Cumhuriyet Nedir?’’ konulu resim yarışmasına ve ortaokul-ilkokul(3. Ve 4. Sınıf) öğrencilerimiz ‘‘Cumhuriyet Koşusu’’na katıldılar.

Ekm

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi okulumuza spor malzemeleri hediye etti. Okul olarak teşekkür ederiz.

Ekm

Filistin halkı için bayrak töreninden önce saygı duruşunda bulunduk.

Ekm

Müsabakalar 27.10.2023 tarihinde Atköy okul mevkiinde gerçekleşecektir.

Müsabakalarda öğrenciler:

İlkokul 3. ve 4. sınıf kızlar

İlkokul 3. ve 4. sınıf erkekler

Ortaokul 5. ve 6. sınıf kızlar

Ortaokul 5. ve 6. sınıf erkekler

Ortaokul 7. ve 8. sınıf kızlar

Ortaokul 7. ve 8. sınıf erkekler

Kategorilerinde yarışacaklardır. Birinci olanlar tören gününde madalya ile ödüllendirilecektir. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

Minik Eller Atölyesi okulumuz öğrencileri ile birlikte kilden çömlek yaptılar. Öğrencilerimiz yaşadıkları bu deneyimden dolayı mutlu oldular.

Ekm

Sağlık Bakanlığı personelleri, işitme taraması yapmak üzere okulumuza geldiler. 1. ve 4. sınıflarımıza testi uyguladılar.

Haz

'My Playmate' ve 'Mind Game' projeleriyle Avrupa Kalite Etiketi alan okulumuz öğretmenlerinden Gülfem Gökçem Çakmak'ı tebrik ediyoruz. Okulumuzu onurlandırdığı için teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamladık. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz, iyi tatiller.

Haz

3. Altıeylül Kitap Fuarını ziyaret ettik. Öğrencilerimiz birçok yayınevinin standlarını gezerek alışverişlerini tamamladılar.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladık. Olumsuz hava koşulları sebebiyle törenimizi okul binası içerisinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz şiiirlerini okudu, gösterilerini yaptı. 19 Mayıs 1919'da başlayan kurtuluş mücadelesi için canlarını siper eden atalarımıza minnetimizi göstermeye çalıştık. Bayramımız kutlu olsun.