BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Atköy İlkokulu

May

Öğrencilerimiz, mobil sinema arcılığıyla, 3 boyutlu ve hareketli filmler izleyerek eğlendiler.

May

3. sınıflar mendil kapmaca turnuvasına katılan 3/B sınıfımız 3.lük kupasını kazandılar. diğer yarışan tüm öğrencileri ve derece alan sınıfımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

May

Bilnet Okulu öğrencileri, 3/A ve 3/B sınıfşlarımızı ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler yaptılar keyifli ve öğretici güzel zaman geçirdik.

May

Çocuk oyunları kapsamında 4. sınıflar arasında düzenlenen kaleli yakartop oyununa 4/A sınıfı olarak katılım sağladık. İlk turda Karamanlar İlkokulunu yendik fakat ikinci turda Gökköy İlkokuluna yenilerek turnuvaya veda ettik. Katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Çocuk oyunları kapsamında 2. sınıflar arasında düzenlenen yağ satarım  bal satarım ouyununa 2/B sınıfı olarak katılım sağladık. İlk turda Köylüköyü İlkokulunu yendik fakat ikinci turda Karamanköy İlkokuluna yenilerek turnuvaya veda ettik. Katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Çocuk oyunları kapsamında 3. sınıflar arasında düzenlenen mendil kapmaca ouyununa 3/A sınıfı olarak katılım sağladık. İlk turda Aslıhantepecik, ikinci turda ise Halalca İlkokulunu yenerek bir üst tura çıktık. 12 Mayıs Cuma günü oynanancak finallerde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Her yeri bayraklarla donattık. Öğrencilerimiz, şiirlerini okudular, gösterilerini gerçekleştirdiler,  yarışmalarla streslerini attılar, sevinçle yarıştılar. Altıeylül Belediye Başkan Yardımcımız Feyyaz Çiftçi, Altıeylül Belediye Daire Başkanı Latif Özer ve Atköy muhtarımız Celal Özer okulumuzu ziyaret ettiler ve törenimizi izlediler. Altıeylül Belediyesi olarak öğrencilerimize çeşitli hediyeler getirdiler. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

3/A Sınıfı Öğretmeni Abdurrahman Ünal ve sınıfının yürüttüğü bu projede öğrenciler masallarını canlandırarak, anlatım yeteneklerini ve beden dillerini geliştiriyorlar.

May

Öğretmenlerimiz Nalan Karabacak ve Filiz Soydemir'in eşliğinde öğrencilerimiz, öğretmenlerinden dinlediği masalları kendi yaşantıları yoluyla şekillendirerek, kendi hayal süzgecinden geçirerek, etkili cümleler kurup, jest ve mimimkleri abartmadan doğal bir uslup kullanarak aktarabilme, bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirme kabiliyeti kazanır. Bunun yanı sıra öğrenciler, masalları kendi hayal dünyalarında şekillendirerek görselleştirdiler ve ayrıca masal haritası defterleri oluşturdular.

Kas

Balıkesir ilinin eğitim potansiyelini tüm destek sağlayan kuruluşlar ile yükseltmek amacıyla Valiliğimizin himayelerinde ve 2023 Vizyon Belgesinin ' Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye' hedefinin yol göstericiliğinde Balıkesir'imizde; 'Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) tüm kurumlarımızda uygulanmaya devam ediyor.